Skip to main content

Search Engine Optimization

Βρεθείτε στην 1η σελίδα αναζήτησης της Google

Το SEO για εμάς είναι ένα performance marketing κανάλι. Θέτουμε ξεκάθαρους και μετρήσιμους στόχος & πετυχαίνουμε υψηλό ROI με αποτελέσματα τα οποία έχουν πραγματική αξία για την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιούμε τρόπους βελτίωσης της προβολής της επιχείρησής σας επιτυγχάνοντας καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google ώστε να προσεγγίσουμε το κοινό σας.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ορισμός του SEO

Το Search Engine Optimization (SEO) ή αλλιώς στα ελληνικά η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι αν όχι η πιο σημαντική, σίγουρα μια απο τις σημαντικότερες ενέργειες του digital marketing. Είναι οι ενέργειες εκείνες οι οποίες θα ανεβάσουν μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google και σταδιακά στην πρώτη θέση για όσο το δυνατό περισσότερες λέξεις κλειδιά (keywords) και θα φροντίσουν να παραμείνει εκεί. Αναγνωρίζοντας τις σωστές λέξεις κλειδιά που θα σας φέρουν επισκέψεις, αναλύουμε τη δική σας σελίδα και ορίζουμε εκ νέου φράσεις και λέξεις κλειδιά που θα κατευθύνουν στη σελίδα σας εκείνους που πραγματικά αναζητούν τις πληροφορίες ή τα προϊόντα που παρέχετε!

Ανεβάστε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση της Google με τις σωστές τεχνικές on-page & off-page SEO.
Το organic traffic είναι το πιο σημαντικό για μια ιστοσελίδα και μια επιχείρηση. Είναι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στις μηχανές αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Είναι οι δυνητικοί σας πελάτες.

Γιατί να επενδύσετε στο SEO;

 • Θα εμφανίζεστε «μπροστά» στους υποψήφιους πελάτες σας για χιλιάδες λέξεις – φράσεις απολύτως σχετικές με αυτό που έχετε να τους προσφέρετε
 • Θα εμφανίζεστε σε πολλά στάδια του customer’s journey
 • Το 93% των online εμπειριών ξεκινάει από την Google κι εσείς θα βρίσκεστε εκεί.
 • To 70% των χρηστών κάνουν click στα οργανικά αποτελέσματα (όχι στα paid)
 • Το SEO θα αυξήσει την επισκεψιμότητα του site/e-shop σας με ποιοτικότερο traffic
 • Το SEO σημειώνει πολύ υψηλό ROI σε σύγκριση με άλλα κανάλια και κατ’επεκταση αύξηση εσόδων
 • Αύξηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας γιατί εφόσον βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα της Google σημαίνει πως είστε κορυφαία επιχείρηση στο είδος σας

Οι 3 Πυλώνες της Επιτυχημένης SEO Στρατηγικής

Είμαστε η SEO εταιρεία που χρειάζεστε

Για εμάς η Google δεν είναι απλά μια μηχανή αναζήτησης. Και το SEO δεν είναι απλώς μια υπηρεσία. Είναι μια επένδυση με ξεκάθαρα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Το SEO για εμάς είναι ένα performance marketing κανάλι.

Για αυτό και δεν μας ενδιαφέρει απλώς να εμφανίζεστε στην 1η σελίδα της Google. Για εμάς το SEO είναι στοχευμένο, μετρήσιμο και η στρατηγική μας σχεδιάζεται ειδικά για την επιχείρησή σας και τον κλάδο της, έτσι ώστε η επένδυσή σας να έχει σημαντικό κέρδος.

Πετυχαίνουμε τα αποτελέσματα που έχουν πραγματική αξία για εσάς. Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με εμπειρία, αφοσίωση, στρατηγική.

Τα βήματα που ακολουθούμε:

 • SEO Audit

 • Categories of interest

 • Keyword research

 • Customer serach journey

 • Έρευνα ανταγωνιστών

 • Καθορισμός κατηγοριών-στόχων

 • On-site SEO

 • Off-site SEO

 • Αποτελέσματα

Συχνές Ερωτήσεις

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Το SEO αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Με βάση την εμπειρία μας απαιτούνται τουλάχιστον 6 με 8 μήνες για τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα όμως αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το status του ιστοτόπου σας, τους στόχους που έχουν τεθεί και τον ανταγωνισμό της αγοράς.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

Δυστυχώς δεν υπάρχει ένα flat κόστος. Καθώς διαχειριζόμαστε κάθε SEO Project διαφορετικά, υπολογίζουμε το κόστος λαμβάνοντας υπόψιν του στόχους που θα θέσουμε, την αρχική σας κατάσταση και την αγορά. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πως καθορίζεται το κόστος του SEO σε αυτό το χρήσιμο άρθρο.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ SEO ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ;

Το ερώτημα που θα σας θέσουμε είναι τι είδους SEO κάνατε στο παρελθόν & ποιες ενέργειες περιλάμβανε. Στη Neat & Proper θέτουμε από την αρχή συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους ειδικά για το δικό σας business με σκοπό την ανάπτυξη του και την αύξηση της κερδοφορίας του. Με την πολύχρονη εμπειρία & το πάθος που μας χαρακτηρίζει, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ SEO ΣΤΗΝ 360LAB;

Η προσέγγισή μας είναι πάντοτε ολιστική, data driven και Results oriented. Έχοντας μελετήσει το business σας, το status σας και την αγορά σας προχωράμε στον σχεδιασμό της στρατηγική μας. Μελετώντας την πορεία και τα data αναπροσαρμόζουμε την στρατηγική μας με στόχο πάντοτε την επίτευξη των αποτελεσμάτων. Ενδεικτικά κάποιες ενέργειες που πραγματοποιούνται: Market & Competitor Analysis and Monitoring, Keyword Research, On-site SEO Strategy, Ανάπτυξη περιεχομένου on-site & off-site, Internal Linking, Outreach, Link Building Strategy & Execution, Technical Checks, Monitor & Reporting

ΟΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΟΥ & ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ TRAFFIC ΕΠΕΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Η πτώση μπορεί να οφείλεται σε κάποια σημαντική αλλαγή που πραγματοποιήσατε πρόσφατα στο site/e-shop σας (πχ αλλαγή URLs, διαγραφή content etc). Ωστόσο, τόσο απότομες αλλαγές συνήθως σχετίζονται με κάποιο Core Algorithm Update και είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος του ιστοτόπου σας από έναν SEO Expert.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;

Η προσέγγισή μας είναι πάντοτε ολιστική, προσπαθούμε δηλαδή να φέρουμε τον ιστότοπό σας για πολλές λέξεις – κλειδιά οι οποίες σχετίζονται άμεσα με το business σας. Φυσικά, με βάση τις κατηγορίες ενδιαφέροντός σας θα σχεδιάσουμε την στρατηγική και την στόχευσή μας!

ΤΡΕΧΩ ΗΔΗ GOOGLE ADS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ SEO;

Αν έχετε στη διάθεσή σας το διαθέσιμο budget τότε η απάντηση είναι φυσικά ναι! Πολλές φορές γίνεται λόγος για αναμέτρηση μεταξύ Google Ads & SEO κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Και τα 2 παρουσιάζουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα τα Google Ads είναι πιο άμεσα ενώ το SEO χρειάζεται περισσότερο διάστημα για να αποδώσει. Από την άλλη όμως το SEO είναι πιο σταθερό και στις περισσότερες περιπτώσεις παρουσιάζει υψηλότερο ROI. Το ιδανικό είναι να έχετε ένα mix ενεργειών οι οποίες συνεργατικά στοχεύουν στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας και της κερδοφορίας της.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ;

Αν υπάρχει κάποιος που λέει οτι μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα μπορούμε να σας πούμε οτι μάλλον σας κοροϊδεύει. Δεν είναι δυνατόν να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα καθώς δεν ελέγχουμε ούτε την Google ούτε τον ανταγωνισμό. Σε αυτόν τον μαραθώνιο που λέγεται SEO δεν “τρέχουμε” μόνοι μας. Τόσο η Google όσο και ο ανταγωνισμός αλλάζουν συνεχώς. Εμείς χτίζουμε την “stamina” μας παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, μελετώντας τα δεδομένα για κάθε SEO project μας, αναπροσαρμόζοντας την στρατηγική μας και κάνοντας Suggestions για αλλαγές, όπου θεωρούμε οτι είναι απαραίτητο.
Μήνα – μήνα, βλέπουμε – και βλέπετε μέσω του Report που σας αποστέλλουμε – τις ενέργειες μας να αποδίδουν με την άνοδο των κατατάξεων, του organic traffic & του revenue πλησιάζοντας με αυτόν τον τρόπο στον τερματισμό: στην επίτευξη των στόχων μας!